Colombia | Caldas Decaf

Kilmės šalis: Colombia
Regionas: Caldas
Ūkis: smulkieji regiono ūkiai
Porūšis: Caturra / Castillo
Apdorojimas: Plauta / Sugar Cane Decaffeinated
Skonio savybės: Karamelė / Biskvitas / Raudinieji obuoliai

9,5030,00

Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 21€
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

SKUCOF00 Categories, Tag

KILMĖ

2023 m. antrąjį pusmetį visiškai apsukome nugarėlę savo dekafeinavimo procesui. Patobulinę malimo procesą ir fizines žaliavos, kurią siuntėme į kofeino šalinimo įmonę, savybes, nustatėme, kad drėgmės parametrai, gauti po
mus neįtikino, nusprendėme iš naujo išdžiovinti kavą mechaninėse talpyklose ir nustatėme, kad tai padeda stabilizuoti kavos profilį ir galiojimo laiką. Galiausiai gavome saldesnį, labiau subalansuotą ir išraiškingesnį puodelį.

DECAF PROCESAS

Dekainavimo procesui gamykloje naudojamas aukštai kalnuose esančių šaltinių vanduo ir iš cukranendrių išgautas etilo acetatas. Pastarasis yra selektyvus ceino, kurio yra gamtoje (geltonuose vaisiuose, pavyzdžiui, bananuose), tirpiklis.

Jis turi du svarbius trūkumus: yra labai degus ir turi specifinį saldų kvapą. Todėl su juo reikia elgtis gana subtiliai, o tai turi įtakos
gamybos sąnaudas ir paprastai dėl to kava, apdorota šiuo ekstraktu, įgauna kitokį kvapą ir šiek tiek pakinta jos skonis. Šis kavos dekarafinavimo procesas užtikrina, kad kofeino išgaunama ne mažiau kaip 97 %, o tirpiklio likučių kiekis neviršija 20 PPM. Drėgmės kiekis yra 11 %.

 

SvorisN/A

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.