El Salvador | Espresso

Sezoninės 100% Arabica pupėlės iš Salvadoro

Gamintojas: Urrutia Family
Regionas: El Balsamo / Quetzaltepeq
Ūkis: Finca San Ernesto
Skrudinimo lygis: Espresso
Skonio savybės: Šokoladas / Laimas / Vanilė

 

16,0028,00

Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 21€
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

SKUCOF-ESP-08 Categories,

Urrutia šeimos valdų istorija siekia 1875 m., kai Juanas Urrutia pasodino pirmuosius kavamedžius. Dideliame aukštyje vulkaninės kilmės dirvožemyje, dabartiniam Finca El Ingenio ūkyje, išaugino pirmąjį 27 maišų derlių. Laikui bėgant ūkis plėtėsi, o šeima kasmet sunkiai dirbo, kad pagerintų kokybę. Iki 2001 m. eksportavo kaip kooperatyvo dalis, o nuo 2002 m. pradėjo eksportuoti patys.

Dabar jiems priklauso trys ūkiai: El Ingenio, San Ernesto ir Las Canoas, taip pat atskiras beneficio, skirtas sausam ir šlapiam apdorojimui netoli Atiquizaya. Jame perdirbama visa jų pačių produkcija, o apie 30 % pajėgumų tenka kaimyniniams ūkiams.

Šiuo metu šeimos verslą valdo šeštoji karta: Enrikė, Renė ir Gustavas, o jų tėvas Gustavas vis dar dirba patarėju, todėl jie gali naudotis jo patirtimi. Per daugelį metų jie 7 kartus pateko į “Cup of Excellence” konkurso finalą, taip pat pelnė prekybos įstaigų ir nacionalinių asociacijų apdovanojimus, pavyzdžiui, 2015 m. tapo Metų eksportuotojais, o 2017 m. pateko į geriausiųjų penketuką.

Visos “Urrutias Estate” kavos rūšys auginamos pavėsyje, šeima kasmet sodina vietines medžių rūšys, kad būtų išvengta grunto erozijos. Ūkis yra UNESCO biosferos rezervatas, todėl nenuostabu, kad jam suteiktas “Rainforest Alliance” sertifikatas, o jame gyvena daugybė nuolatinių ir migruojančių paukščiųskirtingų rū, šių žinduolių ir vabzdžių. Iš viso čia yra daugiau kaip 100 manzanų (apie 170 akrų) natūralaus miško.

SvorisN/A
Svoris

1kg, 500g

Malimo būdas

Espresso malimas, Moka kavinukas, Prancuziškas kavinukas, Pupelės

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.