Colombia | Finca San Luis

Gamintojas: Omar Arango

Regionas: Tolima | Ūkis: Finca San Luis

Porūšis: Tabi | Apdorojimas: Plauta anaerobinė fermentacija | SCA: 87.00

Greipfrutai  / Juodėji serbentai / Arbatiška su citrusu natomis

14,0050,00

Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 21€
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

SKUCOF05 Categories, Tag

KILMĖ

Po dvejus metus trukusio kavos rinkos ir klimato nestabilumo “Finca San Luis” derlius sumažėjo iki 60 % ir, nors kainos buvo aukštos, tai galėjo “kompensuoti” mažą produkciją. Tačiau 2023 m. smarkiai kritus kainoms, ūkio ekonominis gyvybingumas tapo kaip niekada svarbus. Paskutiniaisiais metų mėnesiais nusprendėme viską statyti ant ūkio ir supirkti didžiąją dalį derliaus, kad gautume kuo didesnes stabilias pajamas ir laikui bėgant įvertintume kokybę. Ir toliau manome, kad šis ūkis yra vienas iš didžiausią potencialą šalyje turinčių projektų, tereikia tik daugiau rinkos galimybių.

PROCESAS

Skinamos tik prinokusios vyšnios. Prieš benuimant vyšnias atliekamas oatų procesas. Tada vyšnios 24 valandas fermentuojamos anaerobiniu būdu “GrainPro” maišeliuose. Po to vyšnios nulupamos ir pradedamas 14 valandų trunkantis oksidacijos procesas. Galiausiai ji švelniai
nuplaunamos, kad nebūtų pašalintas visas medus.

DŽIOVINIMAS

Džiovinama saulėje 12-15 dienų afrikietiškose lysvėse po stogu, kol pasiekiamas 15 % drėgnumas, tada medus mechaniškai džiovinamas mažose talpyklose, kol pasiekiamas 11 % drėgnumas. EP paruošimas, kai 95 % virš 15 dydžio sieto. Drėgnumas 10,9 %, vandens aktyvumas 0,58.

Weight1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.