Nauja

Colombia | La Riviera

Gamintojas: Julio Cesar Madrid
Regionas: Risalda
Ūkis: Finca La Riviera
Porūšis: Catiope
Apdorojimas: Plauta – nitro fermentacija
SCA: 86.25
Rabarbarai / Cukraus vata / Abrikosai / Greipfurtai

18,0065,00

Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 21€
Pristatymas per 1-3 darbo dienas

SKUCOF06-2 Categories, Tag

La Riviera ūkis įsikūręs Star kaimelyje , Santa Rosa de Cabal savivaldybėje, Risaraldos regione, Centriniuose Andų kalnuose.

Ši vietovė išsiskyria dėl Ramiojo vandenyno ir Karibų jūros vėjų, sukuriančių unikalų mikroklimatą, kurio nėra kituose Kolumbijos kavos auginimo regionuose.

Vidutinė temperatūra čia svyruoja nuo 18 iki 28 laipsnių ℃. Vidutinis kritulių kiekis apie 2200 mm, drėgmė – 74 %. Dirvožemis priemolio ir molio tipo.

Nuo 1982 m. ūki valdo, Julio Cesar Madrid – trečiosios kartos kavos augintojas, kuris žinių apie amatą nuo mažų dienų sėmėsi iš savo tėvų bei senelių.

Finca La Riviera, yra Risaraldos ūkių aljanso „Café UBA“ dalis. Anljansui taip pat priklauso ir mažesnis Julio ūkis – Finca Milan.

40 hektarų plote Julio Cesar augina platų arabica porūšių spektrą. Colombia, Castillo, Caturra, Catiope, Pink, Yellow and Red Bourbon, Gesha, Moka, Laurina, Sudan Rumé, Maragogype, yra jo auginamu kultivarų tarpe.

Šis kavos „Lotas“ yra Catiope porūšio, tai Kolumbijos Caturra ir Etiopijos vietinės veislės kavos hibridas, todėl ir pavadinimas „CAT(urra) + (e)TIOPE“.  Ši veislė, išvesta CENICAFE valdomoje eksperimentinėje stotyje Cauca regione, vertinama dėl žemaūgių, derlingų medžių ir aukštos kavos kokybės.

La Riviera ūkyje taip pat yra UBA perdirbimo stotis, kurioje atliekami įvairūs kavos apdorojimai, įskaitant natūralų, pusiau sausą, plautą, dvigubą fermentaciją, nitro fermentacija ir kultūrinę fermentacija su mielėmis.

Svoris 1 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.